Home > nieuws > EKhalvefinales(deel1):TineSchryvers-25
Tine Schryvers Amerika

EK halve finales (deel 1): Tine Schryvers

2012-06-26

Onze specialist voor de eerste halve finale is Tine Schryvers.
Het verhaal van Tine klikt een beetje als een droom die werkelijkheid werd. Tine zat op de sportschool van Wilrijk, speelde voor Waasland-Beveren Sinaai girls en maakte deel uit van de nationale selectie -19. Na haar studies aan de sportschool viel ze een beetje in een zwart gat, maar even later werd ze op een internationale wedstrijd opgemerkt door een Amerikaanse universiteit. De belangstelling van de universiteit om Tine voor hen te laten voetballen werd zo concreet dat Tine haar Amerikaanse droom achterna ging. Ze tekende een contract voor 4 jaar en de universiteit draag de kosten van haar appartement en studieboeken. Qua professionaliteit is Amerika te vergelijken met Europese toplanden zoals Duitsland. En op termijn kan het enkel onze nationale ploeg ten goede komen. Wou ze alvast in de gaten: Tine Schryvers is the name baby!

De voorbeschouwing van Tine Schryvers voor de eerste halve finale tussen Portugal en Spanje:

Ik ben persoonlijk een fan van Portugal al men hele leven ,maar desondanks ben ik wel nuchter genoeg om te zeggen dat het een moeiljke match gaat worden.
Spanje is en blijft de top met zijn frivole middenveldspel en de linkerflank die altijd voor gevaar zorgt zal Portugal zich individueel geen fouten mogen veroorloven en tactisch gezien zeker niet. Cristiano Ronaldo , mijn lievelingsspeler, is zich naar zijn beste niveau aan het werken samen met Nani en kan de defensie van Spanje wel eens pijn doen .
Het voordeel dat Spanje zonder spits speelt is dat de centrale as vanachter tijd krijgt om aan de opbouw te werken .
Als je naar het team kijkt van Spanje is er bijna geen twijfel wie de eindzege haalt :), maar stiekem hoop ik op een stunt van Portugal , want op de counter zijn ze bijzonder sterk en de achterlinie is niet de sterktse van Spanje .
Het zal zeker en vast een zeer interessante match worden met een leuke uitslag!

Autheur: De Kartoesjkens