Home > nieuws > EKspeeldag11:StephanieDePater-21
Stephanie De Pater Maria-ter-Heide

EK speeldag 11: Stephanie De Pater

2012-06-17

Stephanie De Pater is onze elfde specialist op dit EK. Stephanie zit in haar laatste jaar handel en kan beschreven worden als een erg zelfzekere en goedlachse dame. Ondanks haar tengere gestalte, is Stephanie zowel op als naast het veld geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Wie met haar solt word dubbel en dik teruggepakt. En dat zien we ook op het voetbalveld terug. Stephanie laat zich door niemand uit de weg zetten en scoort met de ogen dicht voor Maria-ter-Heide. Zeker een dame om te blijven volgen!

De Prono van Stephanie: KroatiŽ 1-Spanje 2
Spanje is een goed voetballend land, het is daarom niet voor niets Europees kampioen en wereldkampioen. Ze hebben goede spelers en spelen goed samen, meer dan de helft van de spelers spelen bij Barcelona en de rest is aanvullend met spelers van Real Madrid, Athletic BilbaoÖ. Dit vergemakkelijkt natuurlijk het spel. Alleen hebben ze een gebrek aan spitsen door het wegvallen van David Villa (Barcelona) door een blessure en Fernando Torres (Chelsea) die het voorbije jaar veel op de bank heeft gezeten en weinig zelfvertrouwen heeft. Na het scoren van zijn twee goals tegen Ierland moet hij terug op niveau zijn.

KroatiŽ heeft misschien niet al te veel bekende spelers zoals Spanje maar ze hebben toch Luka Modric (Tottenham), Ivan Perisic (Dortmund, ex-Club Brugge) en Mario Mandzukic (Vfl Wolfsburg) die eveneens al 3 goals op dit tornooi heeft gescoord, dus zeker niet te onderschatten door Spanje. KroatiŽ is ook de tegenstander van de rode duivels in voorrondematchen van het WK 2014 dus de Rode duivels zullen hun handen er zeker mee vol hebben


De Prono van Stephanie: ItaliŽ 2- Ierland 0
De azurri is na Brazilie het land dat de meeste wereldkampioenschappen heeft gewonnen namelijk 4. Het laatste was in het jaar 2006.
ItaliŽ heeft vele bekende spelers die bijna allemaal bij een club in ItaliŽ uitkomen. Een van de bekendste spelers zijn de keeper Gianluigi Buffon (Juventus), Andrea Pirlo (Juventus) en Mario Balotelli ( Manchester City).
Vooral de leeftijd bij de meeste spelers is een groot nadeel, bij het volgende wk zal de helft al niet meer meedoen dus voor deze vedetten is het de laatste kans om zich nog eens te laten tonen en de beker nog eens te laten schitteren aan het Italiaanse volk.

Ierland is waarschijnlijk het zwakste land dat meedoet aan dit EK. De bekendste namen die in dit team rondlopen zijn waarschijnlijk Robbie Keane (La galaxy, ex-tottenham) en Shay Given die nu voor Aston Villa uitkomt. Wat het meeste geapprecieerd wordt is hun doorzettingsvermogen en het blijven lopen achter de bal ook al staan ze 3-0 achter. Natuurlijk hun supporters zijn de beste van het EK, deze blijven hun team heel de match door steunen.

Autheur: De Kartoesjkens