Home > nieuws > EKspeeldag2:CaroBosmans-11
Caro Bosmans Lierse

EK speeldag 2: Caro Bosmans

2012-06-08

Voor speeldag 2 is onze specialist van de dag Caro Bosmans. Deze blonde meid is 18 jaar oud en woont in Wilrijk. Ze speelde de pannen bij de dames van Kontich en werd via die weg opgeroepen voor de selectie van Antwerpen. Enkele jaren later maakte ze de overstap Lierse om op het hoogste niveau te kunnen acteren. Ondanks ze niet erg groot is, is Caro amper van de bal te zetten. Je kan haar omschrijven met een kuitenbijtertje met een erg goede inspeelpas.
Hieronder vindt je haar voorbeschouwing

Caro's pronostiek Nederland- Denemarken 3-1
Denemarken is de underdog van deze poule. Maar ze mogen toch niet onderschat worden. Het merendeel van de Deense selectie speelt in het buitenland, maar ze hebben niet echt een vedette. Ik denk dat ze eerst gaan voorkomen. En dat Nederland dan gaat wakker schieten met al hun vedetten (vooral in de aanval, want hun verdediging is toch niet van wereldniveau). Al veronderstel ik wel dat de match al beslist gaat zijn voor de rust. Nederland gaat na de rust de match controleren en proberen om het einde te halen zonder al te veel schade (blessures, kaarten)

Caro's pronostiek Duitsland- portugal 2-1
Duitsland- Portugal. Dit wordt een belangrijk match voor beide ploegen. Wie wint, zet een grote stap om door te stoten naar de volgende ronde. Duitsland, dat veel speelers telt van Bayern Munchen, heeft een jonge, getalenteerde selectie. Portugal daarentegen moet het dan weer hebben van de klasse van Cristiano Ronaldo, al stelt die op tornooien toch altijd wat teleur. Ik verwacht dat het eerste halfuur zeer gesloten blijft. En dat Portugal vlak voor rust scoort (uit het niets). Nu moet Duitsland komen in de 2de helft en dan gaat het interessant worden. Het zal zwoegen worden voor Duitsland, maar ik zie ze deze match wel winnen. Tevens zie ik de Duitsers ook wel ver komen in het tornooi.

Autheur: De Kartoesjkens