Home > nieuws > EKspeeldag3:MariaLauraAgaMartinez-13
Maria Laura Aga Martinez Spaanse Belgische

EK speeldag 3: Maria Laura Aga Martinez

2012-06-09

Voor speeldag 3 van het EK hebben we Maria Laura Aga-Martinez uitgekozen. Maria Laura is een half Belgische, half Spaanse dame van 18 jaar oud. Ze is woonachtig in Hasselt en verdedigt de kleuren van Standard Fémina de Liège. Maria Laura is op haar best als aanvallende middenveldster. Ze valt op wegens haar sterk technisch vermogen, inzicht en traptechniek. Maria Laura leeft van de assists en weet geregeld haar goaltje mee te pikken. Met Standard speelde ze 2x kampioen en speelde ze ook in Champions League.

Maria Laura's pronostiek spanje-italie 2-0

Spanje is voetballend het sterkste land op dit EK. Stuk voor stuk zijn het toppers die er staan als 1 ploeg. Hun technisch vermogen en individuele kwaliteiten steken er torenhoog bovenuit, maar ook collectief vormen ze een zeer sterk blok! Spijtig genoeg moeten de ditmaal Puyol en Villa missen. Het zal een zware erfenis worden voor hun vervangers.

Italië daarentegen is al 4x wereldkampioen geworden. Ze hebben een zeer goede keeper en ook in de rest van het team bevinden zich grote namen. Het nadeel is echter dat ploeg niet meer van de jongste is en dat ook het omkoopschandaal hen erg zwaar op de schouders weegt.

Maria Laura's pronostiek ierland kroatie 0-1
Het zijn voor mij voor mij eerder onbekende ploegen op voetbalvlak. Toch verwacht ik dat Kroatie met een nipte overwinnen de 3 punten pakt tegen Ierland.

Autheur: De Kartoesjkens