Home > nieuws > NabeschouwingEverbergRematch-5

Nabeschouwing Everberg Rematch

2012-03-05

Gisteren trokken onze dames naar Kortenberg voor de rematch tegen Everberg. Aanvankelijk waren het de dames van Everberg die het best aan de wedstrijd begonnen. Everberg liet enkele jeugdige speelsters mee opdraven en deze wilden hun kans voor de volle 100% grijpen. Ze begonnen zeer snedig en perste de ene na de andere spurt uit hun benen. De Kartoesjkens kreeg t moeilijk om een organisatie neer te zetten en na stond al snel 2-0 achter. Erna kroop de vermoeidheid in de benen van de thuisploeg waardoor De Kartoesjkens tot een 2-2 stand konden terugkomen. 1 van deze doelpunten nam Jana Vanderstraeten voor haar rekening na een assist van haar zus Lena Vanderstaeten. Toch echter kon Everberg nog net voor rust scoren. Ook het begin van de 2de helft was voor de thuisploeg die al weer snel wist te scoren. Toch lieten onze dames zich niet doen en zagen we achtereenvolgens volgende scores op het scorebord: 4-2, 4-3, 5-3, 5-4, 6-4, 6-5. Bij De Kartoetoesjkens was Lena Vanderstraeten doelpuntenmaakster van dienst met 3 doelpunten Uiteindelijk was het Everberg die in de slopseconden nog een laatste nekshot uitdeelden zodat de wedstrijd eindigde met 7-5. Onze dames wisten goed voetbal te brengen, maar maakte al snel kennis met de 4 belangrijkste momenten van een voetbalwedstrijd. Namelijk het begin en het einde van elke helft.

Autheur: De Kartoesjkens